V soboto 13. in nedeljo 14. maja smo organizirali seminar poslušnosti z Simonom Baioccom. Udeležilo se ga je 28 slušateljev. Nekaj udeležencev je delalo s svojimi psi, tako da smo določene principe in smernice preizkusili v praksi. Kljub pestremu vremenu smo se imeli fajn in nadejamo se, da se v taki zasedbi še srečamo.

Nekaj besed o Simonu

Simon Baiocco je svoj uspešni način dela razvijal preko let, saj že več kot 20 let uspešno tekmuje v programih IGP. Je eden najuspešnejših italijanskih tekmovalce zadnjih 20 let.

Do sedaj je dosegel izjemne rezultate na svetovnih prvenstvih v IGP s tremi psi pasme Malinois. Z Rustie vom Haus Mecki, se je v letih 2010 in 2011 obakrat uvrstil v Finale SP FMBB ter obakrat

dosegel 13.mesto, prav tako 12.mesto na SP FCI  leta 2010. Z Alistarjem von der schwarzen Mamba sta leta 2017 na SP FMBB v Finalu dosegla 19.mesto, ter leta 2018 na SP FCI 28.mesto.

S Forbesom iz Gratsiano pa sta se letos na SP FMBB skupno uvrstila na 23. mesto ter si prislužila še pokal za najboljšo poslušnost. Forbes je tudi letošnji Državni prvak Italije v IGP3.

Kategorije: NOVICE

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja